Monday, April 4, 2011

Pre ENT end round

different world

Currently reading this book, reaching in the middle. Just bought at the AUC book fair. Have something to say and as usual I'm not a synopsis writer, so it will be opinions. But ... not now!

Wednesday will be ENT (ear, nose and throat~ otorhinolaryngology) end round exam. Do pray for me and my gen 7evens!

“There is no one giant step that does it. It’s a lot of little steps.”

– Peter A. Cohen (Most Inspiring quotes of all time)
 
 
Yang memiliki kerajaan langit dan bumi, tidak mempunyai anak, tidak ada sekutu bagiNya dalam kekuasaanNya dan Dia menciptakan segala sesuatu, lalu menetapkan ukuran-ukurannya dengan tepat ~Al-furqan:2
 
faqaddarahu taqdiro, He knows best! When, where and how...

4 comments :

hamba sehambanya. said...

salam'alayk.

hehe. trus gugel nak tau cerita cuz buku yg mira beli, i'Allah takkan pernah mengecewakan. (:

mcm best tgk sinopsis nie.
tp, jarang jmpa english books mcm nie kat malaysia. atau diri sndiri yg tak perasan ye?

mcm byk genre love & horror je.

bertuahnyaaa haaaiiii ada shbt mcm mira.

thanks Allah, I've u.
:)

all the best okeyyy.
doakan org sini jgk.
esok 1st paper.

salam sayang peluk cium,
~umy. xD

ps: tungguuu opinions2 yg meletup tue. jgn lupa! hehe. oh ye! mira, join goodreads.com tau. sng nak citer pasal buku kat sini.

Puteri said...

umy..heee tergerak nak baca buku tu, because it such a different world. hurm.. suka nak tau about their lifestyle. selalu dokumenteri, or facts but when it comes to novels it feels alive tapi blum ada peluang nak minggle around with people like them. well, u know i'm not really into horror, crime etc. investigation suka, but that was years. hee.
doakanlah semoga setiap yang kita buat dalam redhaNya. Takut baca sekadar nak main2, padahal banyak buku yang lebih penting dan tanggung jawab yang belum selesai. Jazakillah umy, ingatkan aku selalu tau, supaya hobi dan cita-cita ada manfaat untuk Islam.. nanti aku join goodreads tu! dah lama cari. Smileee always umy!

nur fatin said...

tak sangka kita beli buku yang sama!

Puteri said...

kenapa begitu kak fatin? faqaddarahu taqdira.. ^^